Переселенці з Києва та області можуть отримати безплатну меддопомогу

Дата: 27 Липня 2017
A+ A- Підписатися

Зареєстровані у Києві та області переселенці зможуть отримати безоплатну медичну допомогу в рамках місії “Папа для України”.

Про це повідомляє прес-служба місії.

Згідно з повідомленням, медичну допомогу зможуть отримати переселенці віком понад 60 років, які не мають дітей та онуків, сім’ї людей з інвалідністю, багатодітні сім’ї; неповні сім’ї, що знаходяться у скрутних життєвих обставинах (відсутність доходу, наявність важких захворювань, тощо), а також сім’ї, що не мають доходу.

Допомога надаватиметься з 25 липня на базі Медичної Мобільної Клініки, що знаходиться за адресою Київ, вул. Академіка Філатова, 1/22 (метро “Либідська”).

При наявності необхідних документів переселенці зможуть отримати таку допомогу як консультація лікаря, інструментальні та лабораторні дослідження, лікування зубів (можливість поставити пломби), а також, за необхідності і за результатами обстеження та рецептом лікаря – безкоштовні медикаменти.

Попередньо потрібно записатися за телефоном 067 464 14 92 з 9:00 до 17:00 (будні).

При первинній реєстрації потрібно надати копії паспорту, ідентифікаційного номера (код), довідку ВПО.

При собі мати також такі медичні документи, як медкарту, виписки, результати аналізів, знімки, будь-що, що допоможе лікарю мати детальну інформацію про стан здоров’я пацієнта.

Раніше влада столиці повідомляла, що найбільше переселенців зареєстровано у Києві.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter