Окупанти обстріляли об’єкти енергетики в Криворізькому районі та житлові будинки

Дата: 19 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

У ніч проти 19 жовтня російські окупанти били по Криворізькому та Нікопольському районах Дніпропетровської області. За попередньою інформацією, люди не постраждали. Однак зазнала руйнувань цивільна інфраструктура.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Фото: Валентин Резніченко

У Криворізькому районі окупанти зруйнували ракетами енергетичну інфраструктуру. Без світла залишилися міста та села в Апостолівській, Зеленодольській, Широківській та Софіївській громадах, а також Інгулецький район Кривого Рогу.

Крім того, знеструмлено насосні станції місцевих водоканалів. Мешканці спостерігають перебої з водопостачанням. Роботи з усунення наслідків обстрілу тривають.

Фото: Валентин Резніченко

У Кривому Розі внаслідок ворожої атаки пошкоджений двоповерховий будинок. Попередньо люди не постраждали.

По Нікопольському району вночі загарбники випустили з “Градів”, “Ураганів” та важкої артилерії близько 60 снарядів. Під ударом опинилися Марганецька та Червоногригорівська громади.

Цивільні внаслідок обстрілу не постраждали. Пошкоджено житлові будинки.

Фото: Валентин Резніченко

Нагадаємо, що в ніч на 16 жовтня росіяни випустили по Нікополю на Дніпропетровщині понад 40 артилерійських снарядів. Унаслідок обстрілу поранення дістав 47-річний чоловік. Під обстрілом також опинилася Марганецька громада. Там минулося без потерпілих.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter