Один з організаторів “п’яних вечірок” знімає про них відео в тіктоку

Дата: 05 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Тіктоком шириться відео одного з організаторів “п’яних вечірок” Андрія Ярини, у якому він зупиняє дівчат на вулиці й ставить їм питання про “скандальні вечірки” та питає їхню думку щодо цього.

На це звернуло увагу видання “Wonderzine Україна”.

Одна з дівчат висловила негативне ставлення, заявивши, що такі хлопці не мають бути в суспільстві та повинні бути засуджені довічно за свої дії.

Ярина спробував відповісти на звинувачення, заперечуючи інформацію про зґвалтування та використання наркотиків на вечірках. Він заявив, що фігурантів справи засудили лише за розповсюдження порнографії. 

Коли дівчата запитали, звідки він знає це, блогер відповів: “Тому що я цей хлопець”. На самому початку відео він удавав, що знає про ситуацію поверхово. 

Після цього одна з дівчат зазначила, що їй шкода, що він на волі, і пішла. Ярина, повернувшись до оператора, сказав: “Аргументи дуже робочі, подружки”.

Користувачі тіктоку, які побачили це відео, розділилися в думках. Деякі підтримали блогера, вважаючи, що дівчата на вечірках знали, куди йшли. Інші підтримали думку дівчат, наголошуючи на неприпустимості дій хлопців. 

Андрій Ярина продовжив захищатися в коментарях, стверджуючи, що люди нібито не розібралися в ситуації: “Просто десь чули й роблять певні висновки. Ніхто нікого на цих вечірках не ґвалтував”.

Нагадаємо, 1 лютого 2023 року поліція оголосила про підозру групі 20-річних хлопців, які в Києві влаштовували “вечірки”, куди запрошували дівчат та, ймовірно, підсипали їм снодійне з наркотичною дією в алкоголь.

Молодики проводили прямі ефіри, де на камеру знущалися з напівпритомних дівчат, роздягали їх, знімали на відео статеві органи та ґвалтували пальцями. Кожне відео супроводжується сміхом та коментарями із сексуальним підтекстом. Автори заявляли, що роблять такий контент, щоб “показати аморальність жінок”.  

Згодом, 3 лютого, Андрію Ярині та його другу Ярославу Домбровському, яких підозрюють в організації “п’яних вечірок” і поширенні порноконтенту, Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід. Підозрюваних залишили під вартою без права внесення застави.

А вже в травні цього року Ярину відпустили з-під варти після внесення застави в розмірі 272 500 гривень.

Жінки та дівчата, які постраждали від подібних інцидентів, можуть звертатися по допомогу за телефонами 10215 47 та 116 123. Крім того, можна повідомити про проблему на гарячу лінію “Юрфем: підтримки” за номером 068 145 55 90 або 0 800 30 55 90. Тут потерпілі зможуть отримати юридичну консультацію, їм допоможуть написати заяву в поліцію, зібрати докази, знайдуть адвоката та оплатять його послуги, а за потреби також спрямують на медичну чи психологічну допомогу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter