На Одещині журналістка заявила про погрози та поскаржилася на бездіяльність поліції

Дата: 10 Червня 2022
A+ A- Підписатися

На Одещині журналістка, редакторка видання “Біляївка сіті” Галина Халимоник заявила про погрози фізичною розправою від місцевого мешканця, а також сказала, що місцева поліція відмовила їй у розслідуванні.

Про це вона написала у своєму блозі та розповіла представнику ІМІ в Одеській області.

Джерело: фейсбук-сторінка Галини Халимоник

Погрози надійшли в травні 2022 року від мешканця міста Біляївка Олександра Савка, пише медійниця. Чоловік оприлюднив у фейсбуку допис, де є натяки на агресію:

“А що, Галино, у вас ще є сили та терпіння писати та замовляти з-за кордону? Чи немає совісті додому їхати? Так, цього мало… Адже, коли ти повернешся, ти знаєш, що на тебе чекає, правда? Пам’ятай, Галю, тебе з цього світу заберуть… За всі твої плітки, за всі твої фейкові пости, за всі твої фейкові “публікації”, за всі використані фото дітей через твій смердючий піар. Чекаю на тебе… Вдома…”

Джерело: bilyayivka.city

Журналістка пов’язує інцидент зі своєю професійною діяльністю, оскільки конфлікт виник через статтю про перейменування вулиці Московської в Біляївці.

Халимоник повідомила представнику ІМІ в Одеській області, що написала заяву до правоохоронних органів. Але 2 червня прийшла відповідь від Одеського районного управління №2, що під час розгляду звернення нібито не знайдено об’єктивного підтвердження факту скоєння кримінального правопорушення.

Також у документі за підписом начальника управління зазначено, що з громадянином Савком була проведена профілактична бесіда.

Журналістка не погодилася з таким висновком поліції та заявила, що готує скаргу до суду та прокуратури щодо бездіяльності правоохоронців.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter