Незаконний “уряд” Севастополя відсудив 49 земельних ділянок біля табору “Ласпі” в мешканця Ялти

Дата: 09 Вересня 2021
A+ A- Підписатися

Незаконний “уряд Севастополя” відсудив 49 земельних ділянок біля табору “Ласпі” вартістю 500 млн рублів, які належали жителю Ялти.

Про це повідомляє пресслужба незаконного формування, передає “Крим.Реалії“.

“Департаментом з майнових та земельних відносин було подано позов до Балаклавського районного суду про витребування з чужого незаконного володіння”, – мовиться в повідомленні.

Власник цих ділянок подав апеляційну скаргу, однак Четвертий касаційний суд загальної юрисдикції в Краснодарі (Росія) залишив чинним попереднє рішення підконтрольного Росії Балаклавського районного суду про відчуження цієї власності.

Нагадаємо, правозахисники Регіонального центру прав людини та Української Гельсінської спілки з прав людини ідентифікували 3 984 жертви незаконного вилучення та знищення майна станом на червень 2021 року.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що після деокупації Криму права громадян України на землю будуть відновлені.

Раніше адвокат Микола Кіккас розповів, куди громадяни можуть скаржитись, якщо окупаційна влада відбирає землю в Криму. Також українські правозахисники представили алгоритм дій та відповідну сторінку для потерпілих унаслідок виконання де-факто владою Криму указу №201. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter