На “Азовсталі” загинуло 15 жінок – військовослужбовиць та медикинь

Дата: 16 Травня 2022
A+ A- Підписатися

На металургійному комбінаті “Азовсталь” у Маріуполі загинуло 15 жінок – військовослужбовиць та медикинь. 

Про це повідомили в телеграмі Маріупольської міської ради. 

 

У повідомленні зазначають, що вже понад два місяці українські захисники та захисниці тримають оборону периметру “Азовсталі”, де вони перебувають цілими родинами.  

Це трагедія для всього українського народу. Це кращі з нас, справжні герої. Ми маємо зробити все для їхнього порятунку. У минулу суботу депутати Маріупольської міської ради звернулися до МЗС України з проханням задіяти всі міжнародні інструменти для порятунку українських захисників та проведення операції extraction. Будемо боротися за життя наших військових, як і вони борються за наше місто”, – прокоментував мер міста Вадим Бойченко.

Міськрада також опублікувала відео того, як зараз виглядає ситуація на “Азовсталі”: російські військові продовжують скидати на територію комбінату надважкі бомби. 

Нагадаємо, що дружини захисників Маріуполя, які перебувають на території заводу, просять весь світ сконцентрувати увагу на питанні евакуації українських військових та посилити дипломатичний тиск задля розв’язання цього питання.

За інформацією місцевої влади, сотні українських військових залишаються на “Азовсталі”, де продовжують чинити опір окупантам.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter