Минулої доби на Херсонщині росіяни поранили вісьмох людей, серед них – дитина

Дата: 22 Травня 2024
A+ A- Підписатися

Впродовж доби 21 травня через обстріли Херсонської області з боку армії РФ восьмеро цивільних зазнали поранень, серед них – одна дитина. Одна з потерпілих перебуває у важкому стані.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Наслідки обстрілу Херсонщини росіянами

“Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Новоберислав, Козацьке, Антонівка, Республіканець, Іванівка, Гаврилівка, Велетенське, Понятівка, Бургунка, Садове, Білозерка, Берислав, Михайлівка, Веселе, Козацьке, Придніпровське та місто Херсон”, – йдеться в повідомленні.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено шість багатоповерхівок та сім приватних будинків. Також зафіксовано влучання в стільникову вежу, агропідприємство, газопровід та приватні автомобілі.

Наслідки обстрілу Херсонщини росіянами

Вчора, близько 21-ї години, начальник Херсонської МВА Роман Мрочко написав, що 21 травня російські війська завдали поранень сімом жителям Херсонської громади, одна людина в тяжкому стані.

“На цю годину в Херсонській міській територіальній громаді внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ поранені семеро людей”, – зазначив посадовець.

За його словами, три жінки, 1947, 1949, 1955 років народження, та чоловік, 1953 року народження, зазнали легких травм унаслідок атаки на Антонівку, коли російські війська скинули на людей з дрона вибухівку. Усім пораненим надали медичну допомогу. Потерпілі проходитимуть лікування амбулаторно.

Наслідки обстрілу Антонівки росіянами

Крім того, близько 16.00 з тимчасово окупованого лівого берега армія РФ обстріляла багатоповерхівки в Шуменському мікрорайоні Херсона. Внаслідок атаки поранені 15-річний підліток і дві жінки 50 і 71 років, які в момент обстрілу перебували на вулиці. 50-річна потерпіла перебуває в тяжкому стані.

Раніше ZMINA повідомляла, що 21 травня в селищі Антонівка, що поблизу Херсона, російські війська скинули з дрона вибухівку. Внаслідок цього поранення дістали троє жінок.

Нагадаємо, що 20 травня, у понеділок, російська армія з тимчасово окупованого лівобережжя обстріляла Дніпровський район Херсона, влучивши по одному з підприємств. Унаслідок ворожого обстрілу одна людина загинула і 72-річний чоловік зазнав поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter