Окупанти обстріляли Дніпровський район Херсона, є загиблий і поранений

Дата: 20 Травня 2024
A+ A- Підписатися

20 травня, у понеділок, російська армія з тимчасово окупованого лівобережжя обстріляла Дніпровський район Херсона, влучивши по одному з підприємств. Внаслідок ворожого обстрілу один чоловік загинув і один зазнав поранень.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

“Окупанти завдали удару по Дніпровському району міста. Снаряди поцілили по одному з підприємств. Наразі відомо про одного загиблого та одного постраждалого”, – розповів він.

За словами посадовця, внаслідок ворожого обстрілу отримав мінно-вибухову травму 72-річний чоловік. Пораненого госпіталізували. Нині лікарі проводять обстеження.

Інший чоловік загинув від смертельних поранень: у нього зупинилося серце.

Прокудін також зазначив, що минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Новокаїри, Нововоронцовка, Новорайськ, Берислав, Золота Балка, Шляхове, Новоолександрівка, Широка Балка, Михайлівка, Микільське, Тягинка, Антонівка, Станіслав, Садове, Зимівник, Качкарівка, Червоний Маяк, Веселе та місто Херсон.

Тоді російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області. Пошкоджені багатоповерхівка та 21 приватний будинок. Також зафіксовано влучання в обʼєкти комунальної та сільськогосподарської інфраструктури. Побиті господарська споруда, гаражі та три приватних автомобілі.

Через російську агресію в неділю восьмеро людей дістали поранення.

Нагадаємо, що 18 травня через російські атаки по Херсонщині загинули двоє людей і ще двоє зазнали поранень. Крім того, є влучання в припортову інфраструктуру.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter