Минулої доби армія РФ вбила двох людей на Херсонщині та поранила ще сімох цивільних

Дата: 17 Травня 2024
A+ A- Підписатися
Зранку військові РФ обстріляли село Тягинка на Херсонщині, там поранений 56-річний чоловік. Крім того, минулої доби через російські обстріли області загинули двоє людей та поранені ще семеро цивільних.
 
Про це повідомили у поліції регіону та Херсонській ОВА.
 

“Через російський обстріл Тягинки постраждав місцевий житель”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до лікарні доставили 56-річного чоловіка, який зранку потрапив під ворожий удар. У потерпілого – вибухова травма. Медики проводять обстеження та надають йому допомогу.
 

Крім того, за даними правоохоронців, минулої доби під обстрілами окупантів перебували Херсон, Антонівка, Чорнобаївка, Понятівка, Новоберислав, Високе, Михайлівка, Нововоронцовка, Львове, Качкарівка та Козацьке.

Зазнали пошкоджень сім приватних та чотири багатоквартирних будинки, магазин, чотири автомобілі та господарча споруда.

“Вдень противник здійснив авіаудар трьома керованими бомбами по Високому. Внаслідок потужних вибухів знищено цивільний автомобіль, пошкоджено два приватних будинки, магазин, господарчу споруду. Також під час російської атаки загинув 46-річний чоловік, отримали травми різного ступеня тяжкості троє чоловіків та жінка”, – зазначили у поліції.

Крім того, у деокупованому Козацькому Каховського району в результаті артилерійського обстрілу загинув 45-річний чоловік та постраждав 43-річний місцевий житель, у нього контузія.

В поліції додали, що по Херсону противник гатив з артилерії. У Корабельному районі внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено чотири багатоквартирних будинки та постраждали двоє людей: у 54-річної жінки контузія і черепно-мозкова травма, у 52-річного чоловіка мінно-вибухова травма і вогнепальна рана ноги.

Нагадаємо, вдень 16 травня російські військові обстріляли Корабельний район Херсона. У результаті обстрілу постраждали місцеві жителі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter