Lviv Media Forum восени відкриє медіахаб для журналістів

Дата: 25 Серпня 2022
A+ A- Підписатися

Lviv Media Forum (LMF) оголосив, що восени відкриє медіахаб — простір роботи та нетворкінгу для українських і закордонних медійників, де можна буде працювати з командою чи окремо, знайти партнера для проєкту та за необхідності заночувати.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці спільноти.

Джерело: Pexels / Andrew Neel

Як зазначається в повідомленні, десятки запитів від журналістів, які покинули офіси й домівки через війну, надійшли ще навесні.

Відтоді в LMF намагалися по можливості розв’язати цю проблему, а паралельно шукали системне рішення і створили хаб.

“Lviv Media Hub — це charge station для медійників та медійниць. Тут можна працювати з командою чи окремо, знайти партнера для проєкту біля кулера та заночувати, якщо допізна пишеш лонгрід. Хаб відкриється восени. До перемоги це буде secret place з обов’язковою верифікацією гостей”, — розповіли у Lviv Media Forum.

У медіахабі обладнають робочі місця з Wi-Fi та необхідною технікою. Також тут буде кімната для переговорів, майданчик для подій, зона відпочинку.

Працювати в хабі зможуть до 45 людей одночасно. Час перебування протягом доби необмежений за умови попереднього бронювання. Фіксованої оплати наразі не буде, але гості можуть робити вільні пожертви.

Нагадаємо, що у червні кілька переселенців – маріупольців, дніпрян та киян – об’єдналися і відкрили перший у Мукачевому коворкінг “AwareZone” для місцевої молоді та переселенців. До цього часу подібного простору у місті не було.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter