Депутати-зрадники з ОПЗЖ коригували обстріли Маріуполя росіянами – міськрада

Дата: 06 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

Частина депутатів Маріупольської міськради від забороненої в Україні партії “Опозиційна платформа – За життя” (ОПЗЖ) підтримала російських окупантів, виступала інформаторами ворожої армії та фактично коригувала обстріли критичної цивільної інфраструктури.

Щодо цих злочинів є переконливі свідчення, повідомляється в телеграм-каналі міської ради Маріуполя.

Розбомблений росіянами Маріуполь. Джерело: фейсбук-сторінка Дениса Казанського

“З перших днів війни окупанти прицільним вогнем знищували об’єкти життєзабезпечення міста. Комунальні підприємства та техніку. Склади з продовольством та медикаментами. Вежі мобільних операторів та лінії електропередачі. Насосні станції та магістральний водопровід з резервного водосховища. Було спалено всі міські автобуси, підготовлені для евакуації населення. Місце зборів надзвичайного штабу міських служб досить швидко дискредитувалось і також зазнавало обстрілів. Виявилося, що саме зрадники-депутати з ОПЗЖ допомогли росіянам швидко паралізувати місто та створити гуманітарну катастрофу”, – йдеться в повідомленні.

Депутати ОПЗЖ, які зрадили Україну та українців:

Іващенко Костянтин Володимирович;

Хаджинов Дмитро Михайлович;

Хармишев Євген Олександрович;

Сотнікова Наталя Анатоліївна;

Карпенко Олена Василівна.

“Зараз пособники геноциду в Маріуполі активно сприяють створенню окупаційної адміністрації. Всі матеріали щодо колаборантів уже передано до СБУ”, – наголосили в міськраді Маріуполя.

Водночас радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в телеграм-каналі розповів, що зрадники від ОПЗЖ 4 квітня назвали “новим мером” міста Костянтина Іващенка.

“У приміщенні школи №53 представники забороненої фракції опзж зібрались і одноголосно обрали російського агента Костянтина Іващенка головою Маріуполя. Другого колаборанта – депутата опзж Хармишева – обрали секретарем общіни. Окрім того, це фейкове зібрання нікого “ратифікувало результати референдуму 2014” і вважає тепер Маріуполь частиною росії”, – написав він.

Також Андрющенко повідомив, що для забезпечення правильної картинки “на це фейкове зібрання було завезено під дулами автоматів багато інших депутатів та представників місцевої влади з Маріуполя та навколишніх сіл”.

“Це прямий примус до співпраці, а точніше, шантаж з погрозою їхньому життю та близьким. Ми знаємо поіменно кожного з реальних колаборантів і розкажемо про кожного згодом, аби не наражати на небезпеку наших людей”, – заявив він.

Нагадаємо, що в Україні створили новий сайт, на якому збиратимуть історії маріупольців для фіксації воєнних злочинів та створення меморіалу жертв російської агресії.

Раніше стало відомо про те, що в тимчасово окупованому Мелітополі на Запоріжжі росіяни призначили “нового мера” – депутатку Мелітопольської міської ради від ОПЗЖ Галину Данильченко.

Зрадниця одразу записала на місцевому телебаченні звернення до місцевих жителів, в якому заявила, що в місті створюється “комітет народних обранців, який і керуватиме Мелітополем”.

Рада нацбезпеки та оборони на час воєнного стану зупинила діяльність в Україні низки партій, які мають зв’язки з Росією. Зокрема, це ОПЗЖ, партія Шарія, Опозиційний блок. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter