У окупованому Мелітополі росіяни призначили “новим мером” депутатку від “Опоблоку”

Дата: 12 Березня 2022
A+ A- Підписатися

У тимчасово окупованому Мелітополі росіяни призначили “нового мера” – депутатку Мелітопольської міської ради від “Опозиційного блоку – За життя” Галину Данильченко.

Про це повідомляє “РІА Мелітополь”.

Галина Данильченко. Джерело: скриншот з відео

За повідомленням журналістів, колаборціоністка добре відома в місті. Вона – права рука екснардепа Євгена Балицького.

Зрадниця вже записала на місцевому телебаченні звернення до місцевих жителів, в якому заявила, що у місті створюється “комітет народних обранців, який і керуватиме Мелітополем”.

Також ЗМІ опублікувало відеозвернення колаборантки.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що окупанти 11 березня викрали міського голову Мелітополя Івана Федорова. Група військових зайшла до його кабінету, чоловіка силою виштовхали з кабінету, потім посадили в автівку та відвезли у невідомому напрямку.

Оперативний штаб мерії Мелітополя також повідомив у своєму телеграм-каналі про викрадення Федорова близько 15:10 – російські військові увірвалися до Палацу культури імені Шевченка в Мелітополі, де розташований виконавчий комітет міської ради.

Напередодні у своєму відеозверненні міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що всі тимчасово зайняті під час російського наступу території будуть визволяти.

12 березня під час мітингу у цьому ж місті російські окупанти викрали координаторку щоденних акцій протесту та громадську діячку Ольгу Гайсумову. Жінка брала активну участь в організації проукраїнських мітингів проти окупації в Мелітополі. З 1 березня вони тривали в місті щодня.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter