Мера Мелітополя викрали російські окупанти

Дата: 11 Березня 2022
A+ A- Підписатися
У Мелітополі російські окупанти викрали міського голову Івана Федорова. Група військових зайшла до його кабінету, силою виштовхали мера з кабінету, потім посадили в авто та відвезли у невідомому напрямку.
 
Про це повідомив у телеграмі заступник керівника ОП Кирило Тимошенко.
 
Мер Мелітополя Іван Федоров. Фото: “Радіо Свобода”

За попередньою інформацією годину тому окупантами був викрадений мер міста Мелітополь Іван Федоров”, – йдеться у дописі.

Також оперативний штаб мерії Мелітополя, повідомив у своєму телеграм-каналі про викрадення Федорова близько 15:10 – російські військові увірвалися до Палацу культури імені Шевченка в Мелітополі, де розташований виконавчий комітет міської ради.

Вони зайшли до кабінету Мелітопольського міського голови Івана Федорова, примусово натягнули на нього чорний пластиковий мішок і силою виштовхали із кабінету. Вони повели Івана Федорова на вулицю, посадили в машину і повезли в невідомому напрямку. Наразі місце перебування Івана Федорова невідоме, зв’язок з ним втрачено”, – йдеться в повідомленні.

Наразі телеграм-канал штабу має обмежений доступ. Публічно міська рада наразі не заявляла про викрадення.

Згодом заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко оприлюднив відеопідтвердження викрадення російськими нападниками міського голови Мелітополя Івана Федорова.

 

Так, на відео видно, як група військовослужбовців силоміць виводить із будівлі людину. За даними Тимошенка, цією людиною є саме мер Мелітополя Федоров.

Мешканців Мелітополя закликають зібратися біля відділу поліції та стати на захист очільника міста.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter