Кандидати в президенти розкажуть, як планують допомагати переселенцям та людям в окупації

Дата: 18 Лютого 2019
A+ A- Підписатися

Громадські організації, що опікуються правами людей, які постраждали внаслідок конфлікту, об’єдналися в громадську ініціативу “Почуй Нарешті Виконай”, щоб дати майданчик для висловлювань кожному, кого цікавить доля людей з Криму та Донбасу.

Про це йдеться в їхньому релізі, що є в розпорядженні Центру інформації про права людини.

“Від початку анексії Криму та військових дій на Донбасі переселенці та мешканці тимчасово окупованих територій стикаються з численними проблемами в реалізації своїх прав. Значна частина цих проблем є прямим наслідком державної політики України. Залиште своє запитання кожному кандидату й дізнайтеся, як учасники президентських перегонів планують розв’язувати ці питання”, – закликають автори ініціативи.

Запитання можна надсилати на Facebook-сторінку ініціативи або на електронну пошту pnv.ukraine@gmail.com. Відповіді викладатимуть на сайті кампанії та в соцмережі. Крім того, запитання в межах кампанії щовівторка й щоп’ятниці лунатимуть в ефірі програми “Свобода вибору” на Громадському радіо.

Нагадаємо, раніше провідні громадські організації, серед яких Центр інформації про права людини, закликали кандидатів на посаду президента України надати свої пропозиції щодо вирішення ключових питань реформи правосуддя.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter