Голова Євроради “привітав” Путіна з “переконливою перемогою” на виборах без опозиції, свободи та вибору

Дата: 15 Березня 2024
A+ A- Підписатися

У перший день так званого триденного голосування на виборах президента Росії голова Європейської ради Шарль Мішель саркастично привітав російського диктатора Путіна “з переконливою перемогою”. 

Привітання він опублікував у соцмережі Х. 

Ілюстраційне зображення. Фото: AFP

Чергові вибори президента РФ, найімовірніше, не визнають у світі: до цього закликають як українські, так і міжнародні політики. Слід зазначити, що Україна не вперше за 10 років агресії Росії закликає не визнавати результатів так званих “виборів”, що проводять на окупованих українських територіях. 

“Хотів би привітати Володимира Путіна з переконливою перемогою на виборах, які розпочинаються сьогодні. Жодної опозиції. Жодної свободи. Жодного вибору”, – написав Мішель. 

Нагадаємо, що торік ПАРЄ визнала путінський режим диктатурою, що загрожує світу. Цікаво, що Путін, коли тимчасово обіймав посаду очільника російського уряду, обіцяв росіянам, що РФ ніколи не стане диктатурою.

За понад два десятки років путінізму легальний протест у РФ перетворився  на “злочин”, а репресії сягнули радянського рівня. У сучасній Росії отримати вирок суду можна, наприклад, за переказ сну за участю українського президента, за розповіді свідчень про російську окупацію або ж за заміну цінників у магазині на антивоєнні гасла.

Окрім штрафів та ув’язнення у РФ також можна опинитися на примусовому психіатричному лікуванні, як у СРСР

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter