До в’язниці відправили фотографа, який сім років поспіль їздив на Київщині на свята до дитсадків і знімав порно

Дата: 06 Лютого 2023
A+ A- Підписатися

За вербування малолітніх дівчат для експлуатації в порнографії, а також виготовлення, зберігання та розповсюдження дитячого порно до дев’яти років позбавлення волі засудили мешканця Київщини. 

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора. 

Ілюстраційне зображення. Фото: Elia Pellegrini / Unsplash

Фотограф, який працював на святах у дитсадках в одному з міст Київської області, сім років поспіль на роботі знімав порнографію з дітьми. 

Слідчі кажуть, що, користуючись довірою вихователів, чоловік залишався наодинці з дівчатами, змушував їх ставати в змодельовані сексуальні пози та фільмував, щоб далі продати в мережі. 

За весь час чоловік виготовив близько 10 тисяч фото- та відеофайлів з дитячим порно, наголошують правоохоронці. 

Закидали засудженому й вербування дітей для знімання в порно, бо дівчатам він платив від 100 до 300 гривень. Загалом встановити вдалося 43 потерпілі дитини. 

Дані щодо засудженого внесуть до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітніх осіб.

Нагадаємо, що торік правоохоронці викрили в Україні понад два десятки торговців дитячим порно. Серед викритих минулого року мешканка Києва, яка могла знімати порно з власними дітьми, а також учитель з Хмельниччини, який на власному комп’ютері зберігав дитячу порнографію.

Соціологічні дослідження свідчать, що 11% українських дітей 14–18 років показували своє оголене тіло, а 10,4% дозволяли торкнутися до його голих частин або обмацати себе. Ще 7,8% опитаних соціологами займалися сексом за певну плату, а 3,2% погоджувалися сфотографуватись або знятись у фільмі в оголеному вигляді.

Водночас більшість дітей ніколи б не розповіла про насильство, яке з ними вчиняють у мережі, дорослим.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter