На Хмельниччині засудили вчителя, який зберігав дитячу порнографію, – прокуратура

Дата: 30 Червня 2022
A+ A- Підписатися

На Хмельниччині притягнули до відповідальності чоловіка, який зберігав на власному комп’ютері дитячу порнографію. Він є вчителем одного з навчальних закладів на території Шепетівського району. 

Про це повідомляє Хмельницька обласна прокуратура.

Фото: Сумські дебати

“Вчитель одного з навчальних закладів на території Шепетівського району за допомогою мережі Інтернет закачав на свій ноутбук “пікантні” відео. Виявлено ці матеріали під час обшуку помешкання чоловіка та огляду його комп’ютерної техніки. Під час розгляду справи педагог свою вину визнав та розкаявся у вчиненому”, йдеться в повідомленні.

Чоловіка засудили до двох років обмеження волі зі звільненням від відбування покарання з іспитовим строком, а також позбавили права на два роки обіймати посади, пов’язані з вихованням та навчанням дітей. 

Нагадаємо, що у 2021 році кількість правопорушень проти дітей зросла на майже 20%, а у 2020-му від сексуального насильства постраждали понад 400 дітей. 

Торік Верховна Рада ухвалила закон, яким посилила покарання за сексуальне насильство та сексуальну експлуатацію дитини. Відтепер за придбання або зберігання дитячого порно можна отримати до трьох років в’язниці.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter