Для атомників, які перебувають в окупації, запустили кол-центр

Дата: 06 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

В Україні запустили кол-центр для консультативної допомоги працівникам атомної електростанції, які опинилися на тимчасово окупованій Росією території. 

Про це повідомляє НАЕК “Енергоатом”.

Фото з відкритих джерел

“У зв’язку з тимчасовою окупацією російськими загарбниками міста Енергодар та ВП “Запорізька АЕС” та задля оперативного реагування на звернення працівників “Енергоатома”, які опинились на тимчасово окупованих територіях або виїхали з них, компанія запускає в роботу call-центр консультативної допомоги”, – йдеться у повідомленні.

Звернутися до кол-центру можна за номерами: (044) 206-97-03, (050) 364-97-59. Крім того, всі, хто потребує консультацій, можуть залишити повідомлення в усіх месенджерах за вищезазначеним номером мобільного телефону або надсилати питання на електронну пошту supportznpp@direcy.atom.gov.ua.

Зазначається, що оператори кол-центру зможуть надати консультацію щодо таких питань:

  • отримання матеріальної допомоги особами, які виїхали з окупованих територій;
  • отримання прихистку або зміни місця тимчасового перебування;
  • отримання допомоги у розв’язанні соціально-побутових питань;
  • можливого працевлаштування;
  • виконання фінансових зобов’язань тощо.

Нагадаємо, що керівник “Енергоатому” Петро Котін виконуватиме обов’язки гендиректора ЗАЕС. Однак всі технічні питання експлуатації енергоблоків, як і раніше, розв’язуватиме технічний персонал АЕС за погодженням із центральним офісом компанії, а саме виконувачем обов’язків головного інженера Юрієм Чернічуком під керівництвом виконувача обов’язків першого віцепрезидента – технічного директора НАЕК “Енергоатом” Юрія Шейка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter