Через російський обстріл на Луганщині загинув 75-річний чоловік

Дата: 12 Вересня 2023
A+ A- Підписатися

11 вересня, у понеділок, російські окупанти обстріляли селище Макіївка на Луганщині. Внаслідок цього загинув 75-річний чоловік.

Про це повідомляє МВС України. 

Фото: МВС України

“Внаслідок обстрілу загинув 75-річний чоловік, його 73-річна дружина попередньо отримала контузію. Жінку поліцейські евакуювали до родичів на Донеччину”, – йдеться в повідомленні.

Потерпілу вже доставили до лікарні. Її стан здоров’я стабільний.

Очільник Луганської ОВА Артем Лисогор розповів, що вже другу добу тривають постійні авіаційні, танкові та артилерійські обстріли вздовж усієї лінії фронту. Потерпають від потужних ударів росіян такі населені пункти, як Білогорівка, Надія, Діброва, Новоєгорівка, а також Серебрянське лісництво.

“У так званий “єдиний день голосування” в одному з населених пунктів загарбники влаштували свято села – агітували та роздавали гуманітарку. У деяких населених пунктах, так би мовити, “таємне волевиявлення” відбувалося прямо на капоті автомобіля дільничної комісії”, – розповів він.

Лісогор додав, що під час поквартирного обходу члени комісій і військові уточнювали місце перебування чоловіків, яких можна мобілізувати.

Нагадаємо, що зранку 12 вересня, у вівторок, російські військові обстріляли Донеччину. Били по Красногорівці та Авдіївці. Внаслідок обстрілу двоє місцевих жителів загинули та троє дістали поранення. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter