Вранці окупанти обстріляли Красногорівку та Авдіївку: є загиблі

Дата: 12 Вересня 2023
A+ A- Підписатися

Зранку 12 вересня, у вівторок, російські військові обстріляли Донеччину. Били по Красногорівці та Авдіївці. Внаслідок обстрілу двоє місцевих жителів загинули та троє дістали поранення. 

Про це повідомили в Донецькій обласній прокуратурі.

Фото: Поліція Донецької області

“Армія держави-агресора продовжує вчиняти воєнні злочини на території Донеччини. Зранку 12 вересня 2023 року під артилерійським вогнем окупантів опинилось місто Красногорівка. Один зі 152-міліметрових снарядів влучив у приватний будинок, де мешкали 84-річна жінка та 71-річний чоловік – обидві людини загинули”, – йдеться в повідомленні.

Ще одна 70-річна жінка, яка останнім часом проживала з ними та допомагала по господарству, дістала поранення. Її госпіталізували з опіками тіла і контузією.

Крім того, отримали осколкові поранення й переломи ще двоє цивільних – 82-річна мати та 55-річна донька, яких ворожий обстріл застав на світанку у власній оселі в місті Авдіївка. Для надання невідкладної допомоги потерпілих доставили до медичного закладу.

Також унаслідок російської атаки пошкоджені житлові будинки та господарські споруди.

Правоохоронці здійснюють досудові розслідування в кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч.ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що за добу 9 вересня в Донецькій області через обстріли російської армії загинули троє мирних жителів і ще шестеро отримали поранення. Поранень зазнали два жителі Іванівського, по одному жителю Шахтарського, Нью-Йорка, Катеринівки, Зарічного.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter