Через російські обстріли в Авдіївці та Олександрополі двоє цивільних дістали поранення 

Дата: 10 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

9 листопада окупанти здійснили 16 атак на цивільне населення Донецької області. Окупанти били з РСЗВ “Град”, артилерії та танків. Внаслідок цього двоє людей дістали поранення – в Авдіївці та Олександрополі.

Про це повідомляють виконувач обовʼязків начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз та поліція Донецької області. 

Фото: Ігор Мороз

“На Донецькому напрямку у Мар’їнській громаді поранена людина в Олександрополі, обстріляні Красногорівка і Новомихайлівка. В Авдіївці поранена одна людина – місто зазнало артилерійських обстрілів і ракетних ударів”, – розповів Мороз.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо порушення окупантами законів та звичаїв війни.

Під вогнем перебуває Дачне, Янтарне та Іллінка.

У Курахівці, Залізному, Південному, Серебрянці, Максимівці та Часовоярській громаді пошкоджені приватні будинки, багатоповерхівки та промислові будівлі. Також пошкоджена лінія електропередач. 

Протягом доби поліція евакуювала ще 132 людини, з початку обов’язкової евакуації – 94 697 осіб, з них 12 307 – діти, 4 414 – люди з інвалідністю.

Нагадаємо, що 8 листопада, у середу, російські військові обстріляли Рай-Олександрівку, Часів Яр та Північне на Донеччині. Внаслідок обстрілу пошкоджені багатоповерхівки, гаражі та навчальний заклад. Загинули дві жінки, поранення дістав чоловік.

Ймовірно, Часів Яр окупанти обстріляли з РСЗВ “Град”. 51-річний чоловік зламав руку та отримав струс головного мозку. Його доправили до лікарні. На момент обстрілу він перебував у гаражі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter