Британцям пропонують літати в Україну, бо тут “надлишок” красивих жінок

Дата: 27 Березня 2018
A+ A- Підписатися

Британський таблоїд The Sun розповів своїм читачам про “надлишок” красивих жінок, як одну з переваг подорожей до України.

Матеріал вийшов з нагоди запуску нових маршрутів європейського лоукостера Ryanair до України, повідомляє “Голос Америки”.

Скандальний банер у аеропорту Харкова, що рекламує організацію секс-турів до України. Фото: Ютта Зоммербауер, Facebook

“Рішення лоукостера є чудовою новиною для цієї східноєвропейської країни, яка знаходиться на межі гуманітарної кризи завдяки 5-річному конфлікту з Росією”, − зауважили у виданні.

Окрім низьких цін на проживання у готелях і хостелах та дешевих цигарок і алкоголю, The Sun відзначає, що Україна вже тривалий час користується популярністю серед британців обох статей, як місце проведення холостяцьких вечірок напередодні одруження чи заміжжя.

“Головна причина, через яку хлопцям подобається в Україні, полягає у тому, що жінки тут одні із найкрасивіших у світі і їх тут надлишок”, − наводить таблоїд слова одного з організаторів відпочинку для британців в Україні.

Водночас “Голос Америки” зазначає, що через низький рівень життя переважної більшості українців, за країною вже тривалий час тримається імідж пункту призначення для секс-туризму.

Очільниця підкомітету Верховної Ради з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Анна Романова в листопаді 2017 року писала, що репутація країни як “зони дешевого (безкоштовного) “секс-туризму” шкодить туристичній індустрії, іміджу України та українок.

“Адже імідж дешевої дестинації легкодоступних жінок – приваблює відповідний контингент. Як сніжний ком. Що далі, то важче буде позбутися такого ярлику”, − наголошувала депутатка в колонці для журналу “Новое время”.

Виходом із ситуації Романова вбачає формування “сильного бренду” України, що ґрунтуватиметься на “історії, духовності та традиціях”.

Українських правозахисників натомість хвилює не захист українського іміджу, а захист осіб, які займаються секс-роботою. За даними громадської організації “Альянс громадського здоров’я”, в Україні нараховується щонайменше 80 тисяч секс-працівників. Перебуваючи за межами закону, вони стають жертвами, як злочинців так і корумпованих правоохоронців.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter