У США заарештували учасника марафону, який на бігу ляснув по сідницях журналістку

Дата: 16 Грудня 2019
A+ A- Підписатися

У США заарештували учасника марафону Томаса Колевея, який під час пробігу вдарив по сідницях журналістку телеканалу CNN Алекс Бозарджян. Пізніше його відпустили під заставу в 1300 доларів. Його звинувачують в образі через дії сексуального характеру без згоди.

Про це повідомляє CNN.

Журналістка робила пряме включення з марафону в місті Саванна, штат Джорджія. Вона стояла спиною до спортсменів, які бігли. Один із них ударив репортерку по сідницях.

Журналістка на мить перервалася, але потім продовжила вести ефір.

У твітері вона опублікувала відео інциденту та звернулася до порушника: “Людино, яка сьогодні вранці вдарила мене по дупі в прямому ефірі, ти образив, використав як річ і збентежив мене. Жодна жінка ніколи не має миритися з цим на роботі або деінде!”

Бігуну заборонили брати участь у всіх змаганнях, які проводить спортивна рада міста Саванна. Проте пізніше він вибачився в ефірі телеканалу за свої дії.

“Алекс, мені шкода. Я не мав цього робити. Я думаю, що ти є великим надбанням для цієї громади, для місцевих ЗМІ та для національних ЗМІ. Ти дуже талановита. Ти дивовижна жінка, як я дізнався, і я прошу вибачення”, – сказав Томас Колевей.

Нагадаємо, 9 грудня в Києві представники громадських організацій оголосили лауреатів антипремії “Це яйце” за сексистські висловлювання серед політиків та сексистський матеріал у ЗМІ.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter