Уряд погодив часткове відновлення бронювання військовозобов’язаних

Дата: 26 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

25 жовтня Кабінет міністрів України погодив часткове відновлення бронювання військовозобов’язаних.

Про це йдеться на офіційному сайті уряду.

Джерело: infocity.kharkiv.ua

Рішення уряду передбачає, що працівники, які отримали бронювання до 31 травня 2024 року, зможуть подовжити бронювання  на аналогічний термін.

“Це забезпечить стабільну роботу стратегічно важливих галузей економіки, в тому числі тих, які працюють на оборону”, – зазначили в Кабміні.

Також повідомляється, що до 15 листопада в Україні триває аудит підприємств, які отримали статус критично важливих за останні чотири місяці.

“Причина аудиту – аномальне зростання кількості критично важливих підприємств та кількості заброньованих працівників. Це зроблено в інтересах посилення обороноздатності держави та для недопущення зловживань”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, станом на кінець липня через електронний портал “Дія” бронювання від мобілізації отримали вже понад 76 тисяч співробітників критично важливих підприємства та підприємств, що забезпечують Сили оборони.

Раніше ZMINA повідомляла, що 20 жовтня на державному порталі “Дія” на час аудиту призупинили функцію бронювання працівників підприємств критичної інфраструктури від мобілізації.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter