Минулої доби на Херсонщині росіяни вбили чоловіка та поранили ще вісьмох цивільних

Дата: 20 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

Минулої доби армія РФ атакувала Херсонщину, застосовуючи артилерію, міномети та дрони. Внаслідок ворожих обстрілів серед цивільного населення є один загиблий та вісім поранених.

Про це повідомили у поліції Херсонщини.

“Вночі та вранці армія країни-агресора завдавала артилерійських обстрілів по Херсонському району. Під ворожим вогнем перебували обласний центр, Садове, Придніпровське, Антонівка, Білозерка, Комишани та Олександрівка. Також ворог поцілив по Саблуківці Бериславського району”, — йдеться у повідомленні.

В результаті атаки в Олександрівці були пошкоджені два приватних будинки, в Комишанах пошкоджень зазнали будівля місцевої школи та три приватних домоволодіння. А у прибережній частині Центрального району Херсона – багатоквартирний будинок та адміністративна будівля.

У Дніпровському районі Херсона під атаку військових РФ потрапила бригада працівників комунального підприємства. В результаті скиду вибухівки з дрона  вибухові та черепно-мозкові травми та контузії легкого ступеня отримали п’ять цивільних чоловіків віком 21, 42, 48, 53 та 58 років.

По Білозерці росіяни завдали артудару опівдні, поціливши по території приватного фермерського господарства. В результаті вибухів смертельні поранення отримав 33-річний охоронник. Також пошкоджень зазнав приватний будинок.

Як інформують правоохоронці, вдень ворог продовжив скидати боєприпаси з дронів у Дніпровському районі Херсона. В результаті вибуху отримав осколкові поранення та мінно-вибухову травму 60-річний цивільний чоловік, його ушпиталили. Також один із боєприпасів поцілив по медичному закладу. А в одному з приватних будинків після вибуху виникла пожежа. Її оперативно ліквідували працівники ДСНС.

19 жовтня до лікарні самостійно звернулися двоє цивільних херсонців віком 30 та 39 років, які 18 жовтня отримали мінно-вибухові травми легкого ступеня після скиду боєприпасів із дронів у Дніпровському районі.

Нагадаємо, вдень 19 жовтня армія РФ обстріляла селище Білозерка на Херсонщині, внаслідок атаки загинув 33-річний чоловік. Ще один чоловік постраждав у Херсоні через атаку російського дрона.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter