На фронті загинув оператор “Прямого”, військовий Павло Пархоменко

Дата: 12 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

На війні загинув оператор “Прямого” каналу, військовий Павло Пархоменко, який вступив до лав ЗСУ та боронив Україну.

Про це повідомили у фейсбуці його брат Олександр та Прямий канал.

Павло Пархоменко. Фото з фейсбуку

З глибоким сумом повідомляю, що мій брат, Пархоменко Павло, героїчно загинув, захищаючи нашу Батьківщину. “Пархом” навіки в строю! Він був справжнім воїном, який віддав своє життя за свободу та мир нашого народу. Ми завжди будемо пам’ятати його мужність, сміливість, відвагу та самопожертву. Спочивай з миром, наш Герою. Твоя справа житиме в наших серцях назавжди“, — написав Олександр.

Павло працював на телеканалі від початку його створення. Він захищав Україну ще з 2014 року на Донбасі, а з початком повномасштабного вторгнення у 2022 році знову добровільно приєднався до війська, не чекаючи повістки.

“Павло Пархоменко був не лише талановитим медійником, але й мужнім патріотом. Він присвятив своє життя тому, щоб доносити правду українцям і світу, а в найважчий для країни момент, він обрав шлях захисника і вступив до лав ЗСУ. Його відвага, непохитність та глибоке почуття обов’язку перед державою є прикладом для всіх нас”,зазначили у Комітеті з питань свободи слова.

Повідомляється, що поховання Павла Пархоменка відбудеться 13 вересня в Києві на Лісовому кладовищі. Збір для церемонії прощання біля прощальної зали о 10:30.

У Павла залишилася маленька донька. 

Нагадаємо, раніше на війні загинув нещодавно мобілізований 28-річний журналіст “Новини.Live” Богдан Затула.

За даними Інституту масової інформації, Павло Пархоменко став 87-м медійником, який загинув унаслідок повномасштабної агресії Росії.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter