На Megogo з’явилися мультфільми про кібербезпеку

Дата: 10 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

Мультфільми, які допомагають дітям ознайомитися з правилами безпеки в інтернеті, розроблені міжнародною ініціативою Amaze International та адаптовані українською громадською організацією #stop_sexтинг, тепер доступні для перегляду на платформі Megogo.

Про це йдеться на сторінці #stop_sexтинг у фейсбуці.

Скриншот з мультфільму “Здорове використання соціальних мереж”

На сайті Megogo зазначається: “Іноді соцмережі можуть змусити нас відчувати стрес, сум, ревнощі, самотність. Здається, що всі інші крутіші та проводять час краще за нас. Якщо соціальні мережі коли-небудь викликали у вас такі почуття, ви не одні. У цьому мультфільмі ми зібрали кілька порад, як залишатися ментально здоровим під час використання соціальних мереж”.

Тож ці мультфільми навчають глядачів важливих аспектів кібербезпеки. Вони вирізняються яскравими персонажами, професійною анімацією та цікавим сюжетом, що допомагає аудиторії засвоїти такі навички:

  • як безпечно спілкуватися в інтернеті;
  • як захистити свою дитину в онлайн-просторі;
  • що робити, коли отримуєш повідомлення від незнайомців.

Переглянути ці мультфільми можна на платформі Megogo за посиланням.

Крім того, нові анімаційні відео будуть доступні на ютуб-каналі #stop_sexтинг.

Нагадаємо, що в серпні Офіс генерального прокурора спільно з Міністерством цифрової трансформації та платформою “Дія.Освіта” розпочав серію освітніх програм, спрямованих на підвищення рівня кібербезпеки. Цей гайд можна знайти на платформі “Дія.Освіта” за посиланням.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter