Кількість поранених у Харкові зросла до 14

Дата: 02 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

Кількість людей, які постраждали 2 вересня, вдень, унаслідок обстрілу російськими військовими Київського району Харкова, збільшилася до 14 осіб. Вісьмох з них госпіталізували.

Про це повідомили в Національній поліції.

У потерпілих діагностували поранення, спричинені вибухами та уламками, а також гостру реакцію на стрес.

За інформацією поліції, внаслідок ворожої атаки в місті пошкоджені гаражі, автомобілі, адміністративні будівлі, спортивний комплекс та приміщення одного з підприємств. У гаражному кооперативі виникла пожежа.

На місцях інцидентів працюють слідчо-оперативна група, криміналісти та фахівці з вибухотехніки.

За попередньою інформацією, російські військові використали авіабомби ФАБ-500, оснащені універсальним модулем планування та корекції (УМПК).

За фактом порушення законів і звичаїв війни поліціянти відкрили кримінальне провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що сьогодні під ударом росіян опинився Київський район Харкова та село Руська Лозова. В обласному центрі керована авіаційна бомба вдарила по щільній забудові, пошкодивши будинки, гаражі та теплотрасу.

По Руській Лозовій російські військові випустили керовану авіаційну бомбу. Як наслідок, пошкодило одне з приватних домоволодінь, а 68-річний чоловік зазнав уламкових поранень. Нині його стан стабільний. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter