Активістка та дружина військового Леся Волобуєва заявила, що її побив пʼяний сусід у Дніпрі

Дата: 27 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

Громадська активістка, учасниця мітингів на підтримку військовополонених та акції “Гроші на ЗСУ”, а також дружина військового, який наразі перебуває в лікарні, Леся Волобуєва заявила, що її побив пʼяний сусід у Дніпрі. Правоохоронці оголосили нападнику підозру за хуліганство та побиття. 

Про це повідомили Леся Волобуєва на своїй сторінці в інстаграмі та поліція Дніпропетровської області. 

Фото з інстаграму громадської активістки Лесі Волобуєвої

Активістка розповідає, що інцидент трапився ввечері 9 серпня, коли вона поверталася з прогулянки із собакою. За її словами, п’яний сусід намагався погладити домашнього улюбленця, але жінка йому відмовила. 

Після цього чоловік перегородив їй шлях додому і не пускав навіть після прохання.  

“Коли я побачила, що нападник почав на мене йти, я відчула сильну загрозу і використала спрей-антиперспірант. Він потрапив в очі чоловіку, що не давав мені пройти. Він заплющив їх та почав терти. Тоді другий чоловік схопив мене за руку і не відпускав. Він сильно тримав мене за запʼястя і намагався вирвати балончик”, – розповідає Леся Волобуєва.

За її словами, коли перший нападник отямився, він двічі вдарив її кулаком у голову. Жінка впала на землю, і він продовжив бити її ногами.  

Згодом вона дісталася до охоронця і попросила його викликати поліцію та медиків. За словами Лесі Волобуєвої, патрульні вислухали її та пішли до нападника у квартиру.  

“Від свідків ми дізнались, що вони дуже дружно поспілкувались і поїхали, не зробивши абсолютно нічого”, – каже потерпіла.

У поліції Дніпропетровської області встановили, що до злочину причетні двоє місцевих жителів віком 32 і 42 років.  

Одному з нападників оголосили підозру за побиття та хуліганство, його взяли під варту. Другому фігуранту оголосили підозру за хуліганство. Їм може загрожувати до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше Офіс генерального прокурора відновив справу про замах на життя громадського активіста Олега Михайлика й організовує передання речового доказу – пістолета, з якого стріляли в активіста, – до Німеччини на експертизу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter