Після нічного обстрілу на Київщині знайшли небезпечні частини російських касетних боєприпасів

Дата: 12 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Після чергового російського обстрілу соцмережами ширилося повідомлення, що по території населених пунктів Васильків, Глеваха та навколо них можуть бути розкидані кульки від касетного боєприпасу. Згодом поліцейські Київщини підтвердили цю інформацію та попередили мешканців області про небезпечні знахідки.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції. 

Так, вранці 12 червня під час документування воєнних злочинів РФ поліціянти виявили на території області фрагменти небезпечних касетних суббоєприпасів.

Вибухонебезпечні предмети становлять загрозу життю і здоровʼю людини та можуть здетонувати від найменшого руху.

Тож правоохоронці радять утриматися від відвідування місць поблизу обстрілу та негайно інформувати профільні служби в разі виявлення підозрілих предметів: категорично забороняється торкатися предмета та пересувати його.

Наразі фахівці проводять перевірку та дослідження на наявність подібних фрагментів.

Нагадаємо, що в ніч проти 12 червня російські військові обстріляли Київщину. Унаслідок цього поранення дістала щонайменше одна людина: вона отримала поранення ноги через падіння уламків. 

Про падіння уламків та пошкодження низки обʼєктів нині знають у двох районах області. В одному з них сталася пожежа на промисловому обʼєкті. Усі деталі наслідків атаки ще встановлюють. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter