Кількість загиблих через обстріл Одеси військами РФ зросла до 21 людини

Дата: 16 Березня 2024
A+ A- Підписатися

Кількість загиблих  унаслідок російського ракетного удару по Одесі 15 березня зросла до 21. У лікарні помер 39-річний водій-пожежник Віталій Алимов. 

Про це  повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.

“Сьогодні в лікарні від важкого поранення загинув ще один працівник ДСНС, ще одна жертва вчорашнього російського удару по Одесі”, – зазначив глава МВС Ігор Клименко

Кількість загиблих зросла до 21.

Ще понад 70 осіб отримали поранення, є “важкі”, – додав Міністр внутрішніх справ України.

За словами очільника Одеської ОВА Олега Кіпера, на ранок 16 березня у медичних закладах залишаються 40 людей, з них 9 – у важкому стані.

Нагадаємо, у місті та області оголосили жалобу за загиблими внаслідок наймасовішого за кількістю жертв російського обстрілу Одеси. 

Раніше ZMINA повідомляла, що зранку 15 березня Росія вдарила ракетами по Одесі. За даними ЗМІ, в місті пролунало щонайменше чотири вибухи. На місці першого влучання виникла пожежа. Рятувальники відразу прибули на місце удару й почали гасити вогонь, розбирати завали та шукати постраждалих. Під час проведення робіт РФ повторно завдала ракетного удару.

Серед загиблих: ексзаступник міського голови Одеси Сергій Тетюхін, поліціянти, рятувальник Держслужби з надзвичайних ситуацій та фельдшер. Поранень зазнали 73 людини – це місцеві жителі, медики, співробітники ДСНС.

Пошкоджена цивільна інфраструктура: житлові будинки, господарчі споруди, автотранспорт.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter