Активістка Ірина Федорів заявила про чергову серію дискредитації проти неї

Дата: 06 Березня 2024
A+ A- Підписатися

Громадська активістка, співзасновниця і лідерка громадської ініціативи “Голка” Ірина Федорів заявила про чергову серію дискредитації проти неї.

Про це активістка Ірина Федорів написала на своїй сторінці у фейсбуку.

Скриншот з видання “Закон і Бізнес”

За її словами, після того, як її ініціатива “Голка” виявила зв’язки між телеграм-каналами Андрія Портнова, Максима Бужанського, Ростислава Кравця, які дискредитують судову реформу, активістка почала помічати фейки проти себе.

“Виявляється, не я нібито авторка статті про кремлівську мережу взаємодії телеграм-каналів. А хто ж це тоді писав? Пишуть, що це були представники ЦПК Шабунін і Каленюк. Я думала, що за стільки років уже можна зрозуміти, що я самотужки вмію складати букви в слова, слова в речення, а речення в текст.  Але видно, комусь таке ТЗ дали – постійно згадувати прізвища Шабунін і Каленюк”, – зазначила Федорів.

Другий фейк про активістку стосувався коштів, які начебто були заплачені виданню або редактору за текст “Кремлівська Telegram-мережа: які канали дискредитують судову реформу та громадських активістів?”. 

“Це взагалі повне знецінення того, що громадяни в цій країні можуть самі робити те, що вважають важливим. Фіксуйте десь собі. Є високомотивовані люди, які можуть собі дозволити роками писати про Біличанський ліс тексти просто так. Без грантів. Чого вони це роблять? Бо вважають це важливим”, – додала активістка.

Раніше колишній мер Ірпеня, що на Київщині, очільник партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк подав судовий позов про захист честі та гідності проти голови громадської ініціативи “Голка” Ірини Федорів.

Нагадаємо, ZMINA повідомляла про те, що активістки – журналістка, колишня головна редакторка сайту Руху “Чесно” Ірина Федорів і журналістка та комунікаційниця Маргарита Ситник – оголосили про запуск сайту нової громадської ініціативи “Голка”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter