Російська армія вдарила по Куп’янську: є постраждалі, під завалами шукають людей (ОНОВЛЕНО)

Дата: 17 Лютого 2024
A+ A- Підписатися
Вдень 17 лютого війська РФ обстріляла місто Куп’янськ на Харківщині. Відомо про руйнування будинків, та щонайменше четверо постраждалих. Рятувальники шукають людей під завалами.
 
Про це повідомив глава обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
 
 
“Близько 13:30 внаслідок обстрілу м. Куп’янськ зруйнований двоповерховий будинок на 2 під’їзди, пошкоджені щонайменше 5 приватних будинків. Дві жінки із травмами шпиталізовані до медичних закладів, одному цивільному чоловіку надали допомогу на місці. Під завалами можуть перебувати люди. Ліквідація наслідків триває”, – йдеться у повідомленні.

Посадовець додав, що лише у суботу росіяни завдали по прикордонних населених пунктах Харківської області більш як 10 авіаударів.

Пізніше Синєгубов уточнив, що з-під завалів будинку деблокували 69-річну жінку, її госпіталізовано з переломом кінцівки.

Пошуки продовжуються, під завалами залишаються ще двоє людей.

У Харківській обласній прокуратурі зазнали, що росіяни скинули на Купʼянськ щонайменше пʼять авіабомб.

Одна з них влучила у двоповерховий багатоквартирний будинок. Отримали поранення дві жінки 88 та 67 років.

Інша також у будинок. Станом на зараз рятувальники деблокували з-під завалів жінку, вона отримала поранення. Під завалами перебувають ще люди.

“За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України)”, зазначили у прокуратурі.

У місті є руйнування та пошкодження низки цивільних обʼєктів.

Згодом у відомстві додали, що також відомо про двох поранених чоловіків 69 та 44 років.

Нагадаємо, у ніч на 17 лютого армія РФ обстріляла Куп’янськ на Харківщині. Через це постраждали 71-річна жінка і 75-річний чоловік.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter