Через нічний обстріл Харківщини військами РФ, у Куп’янську постраждали двоє літніх людей

Дата: 17 Лютого 2024
A+ A- Підписатися
У ніч на 17 лютого армія РФ обстріляла Куп’янськ на Харківщині. Через це постраждали 71-річна жінка і 75-річний чоловік.
 
Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
 
Наслідки російського обстрілу Харківщини. Джерело: телеграм-канал Олега Синєгубова

За словами Синєгубова, загалом за минулу добу артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 13 населених пунктів Харківщини, зокрема, Козача Лопань, Борівське, Петропавлівка, Синьківка, Іванівка.

“2:35 ворог здійснив обстріл м. Куп‘янськ. Влучання в приватне домоволодіння, де зруйновано стіни, покрівля. У сусідніх будинках повибивало вікна, шибки, покрівлі. Травмовано 75-річний чоловік і 71-річна жінка, без госпіталізації”, – написав посадовець.

Загарбники завдавали авіаударів по Гатищу, Удах, Катеринівці.

О 23:12 армія РФ завдала ударів по Черкаських Тишках Харківського району. Пожежа сталася в житловому будинку. Жертв і постраждалих немає.

О 21:50 ворог здійснив обстріл Козачої Лопані Харківського району. Влучання по околицях. Постраждалих немає.

Близько 12:20 росіяни обстріляли Вовчанські Хутори Чугуївського району. Пошкоджений житловий будинок. Загинув 52-річний чоловік, ще одна людина травмована, повідомив голова ОВА.

Внаслідок обстрілу військами РФ Борівське Ізюмського району о 10:13 пошкоджено навчальний заклад.

Нагадаємо, 16 лютого поблизу села Довгеньке Харківської області у полі підірвалися на вибухонебезпечному предметі та загинули двоє людей, ще один дістав поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter