У Росії хочуть примусити всіх дітей вступати до патріотичної організації

Дата: 28 Серпня 2015
A+ A- Підписатися

Депутат запропонував створити патріотичну організацію, вступ у яку буде обов’язковим з дитячого садка.

Як пише російське видання “Известия“, депутат Віталій Мілонов звернувся з такою пропозицією до прем’єр-міністра Дмитра Медведєва.

Члени організації будуть зобов’язані відвідувати патріотичні гуртки, лекції з історії Росії, брати участь у волонтерській діяльності. 

Мілонов пропонує назвати організацію “Добродєли” або “Союз святого Георгія”. Символом можуть бути георгіївські стрічки та зображення Георгія Побідоносця.

Основним завданням організації депутат вважає протистояння “пропаганді західних цінностей”, через вплив якої, на його думку, молодь неповажно ставиться до історії країни, ветеранів, символів та пам’ятників.

При цьому він підкреслив, що організація має повністю фінансуватися державою.

Нагадаємо, депутат від “Единой России” Віталій Мілонов відомий своїми законодавчими ініціативами – зокрема, він виступав з пропозиціями заборони пропаганди гомосексуальності, а також заборони кальянів, викладання у школах теорії Дарвіна, фото- та відеозйомки у метро. Був спостерігачем під час кримського “референдуму”, де заявив, що Харків, Донецьк та Одесу потрібно повернути до складу Російської Федерації.

Георгіївська стрічка, що донедавна була елементом радянських нагород, згодом стала використовуватися Росією у пропаганді. Також цей символ використовується проросійськими сепаратистами, членами збройних угруповань, що діють на Донбасі, та мирними мешканцями, що поділяють їхні погляди.

Фото: Главред

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter