Ілон Маск заявив, що оплатить судові процеси користувачам, які втратили роботу через допис або лайк у твіттері

Дата: 07 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

Власник соцмережі “X”, раніше відомої як Твіттер, Ілон Маск заявив, що покриватиме фінансові витрати на судовий процес користувачам, які втратили роботу через допис або лайк на платформі.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

Ілон Маск. Джерело: REUTERS

“Якщо ваш роботодавець несправедливо поставився до вас через публікацію або лайк на цій платформі, ми профінансуємо ваш судовий рахунок”, – написав Маск.

За його словами, сума компенсації необмежена.

Ілон Маск придбав Твіттер 27 жовтня 2022 року за 44 мільярди доларів. Того ж дня він звільнив чотирьох топменеджерів компанії, зокрема головного виконавчого директора, фінансового і юридичного директорів. Усього він планував звільнити майже 4 тисячі співробітників.

Після придбання соцмережі Маском у твіттері відновили деякі раніше заблоковані акаунти, зокрема експрезидента США Дональда Трампа.

17 червня 2023 року журналісти повідомили, що виявили у твіттері прихований код, що відправляє акаунти в “тіньовий бан”.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що Твіттер після того, як його власником став Маск, зняв обмеження на публікацію акаунтів російської влади, що були запроваджені у квітні 2022 року після повномасштабного вторгнення в Україну. Це сталось у квітні 2023 року.

А вже в травні соцмережа вийшла з добровільного кодексу практики ЄС щодо дезінформації.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter