На окупованій частині Запорізької області студентів примушують допомагати людям, що стоять у заторі до Криму – ЦНС

Дата: 18 Липня 2023
A+ A- Підписатися

У Запорізькій області окупанти змушують молодь, яка навчається в місцевих вишах, допомагати автомобілістам у заторі на трасі до Криму. Все це росіяни подають як ініціативу молоді.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Фото: Диалог.UA

У повідомленні зазначається, що насправді псевдогромадські рухи на зразок “Молода гвардія” й інші окупаційні утворення, до яких під різними приводами росіяни записують молодь, отримали вказівку забезпечити масовку вздовж автошляху.

“Це є типовим сценарієм російської влади – імітувати волонтерські рухи, вибори та інші процеси, притаманні розвинутим громадянським суспільствам. У самої ж РФ ніякого громадянського суспільства не існує, а всі “волонтери” фінансуються Кремлем і відповідають за масовку”, – наголосили у ЦНЗ.

Центр національного спротиву закликав місцеву молодь ігнорувати такі процеси та не працювати на окупантів. 

Раніше ZMINA писала, що в ніч на 17 липня на незаконно збудованому росіянами мості через Керченську протоку стався вибух, внаслідок чого ним зупинили рух автомобілів. 

Нагадаємо, що російські окупанти забороняють українцям спілкуватися з жителями неокупованої частини України: у такий спосіб вони намагаються боротися з ударами по своїх військових об’єктах.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter