Окупанти забороняють українцям спілкуватися з жителями неокупованих територій — ЦНС

Дата: 09 Липня 2023
A+ A- Підписатися

Російські окупанти забороняють українцям спілкуватися із жителями неокупованої частини України: таким чином вони намагаються боротися з ударами по своїх військових об’єктах.

Про це пише Центр національного спротиву (ЦНС) Сил спецоперацій (ССО) Збройних сил України.

Джерело: ua.depositphotos.com

“Окупанти намагаються інформаційно ізолювати тимчасово окуповані території й забороняють місцевим спілкування із жителями вільної України. Зокрема у Луганській області”, — уточнили в повідомленні.

Зокрема, після низки успішних ракетних ударів по скупченню ворога на Луганщині росіяни посилили перевірку телефонів місцевих жителів під приводом пошуку інформаторів, повідомили у ЦНС.

Представники окупаційних адміністрацій погрожують наслідками всім, хто розмовляє з людьми, які перебувають на підконтрольній Україні території задля боротьби з витоком інформації щодо розташування російських військових, уточнили в центрі при ССО. 

Раніше ZMINA повідомляла про те, що в тимчасово окупованому Криму росіяни продовжують посилювати заходи з пошуку підпілля.

Через це Центр національного спротиву закликав мешканців Криму бути пильними й чистити історію браузерів та відписуватися від українських телеграм-каналів перед виходом на вулицю.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter