Звільнені з полону військові пройдуть медичне обстеження в Києві

Дата: 30 Грудня 2019
A+ A- Підписатися

Звільнені з полону військовослужбовці Збройних сил України пройдуть медичне обстеження.

Про це повідомили в Міноборони.

Проходити медичне обстеження військові будуть у Головному військовому шпиталі в Києві. Звільнених з полону людей оглянуть військові лікарі та фахівці медичної служби, а в разі необхідності нададуть медичну допомогу. Планується, що військовим проведуть поглиблене медичне обстеження, до якого залучать кращих фахівців медичної служби Збройних сил України та військових психологів.

Як повідомив начальник військового шпиталю генерал-майор медичної служби Анатолій Казьмирчук, попередньо всі військовослужбовці перебувають у задовільному стані.

Нагадаємо, що 29 грудня між Росією та Україною на контрольно-пропускному пункті “Майорське” відбувся обмінРосія повернула 81 громадянина, зокрема журналіста Радіо Свобода Станіслава Асєєва (Васін) та дописувача з міста Чистякове Донецької області Олега Галазюка. Україна готова була видати 141 особу, але 17 людей відмовилися повертатися на територію ОРДЛО. В результаті Україна видала 127 утримуваних. 

За даними представниці України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи та колишньої Омбудсманки Валерії Лутковської, досі в підвалах бойовиків на Донбасі залишаються близько 300 людей. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter