Зоозахисна організація UAnimals запустила своє видання

Дата: 07 Травня 2024
A+ A- Підписатися

Активісти зоозахисної організації UAnimals запустили власне видання – неновинне онлайн-медіа англійською та українською мовами з матеріалами про гуманне ставлення до тварин і довкілля: інтерв’ю, репортажі, колонки, розслідування, роз’яснювальні статті й тести. Головна редакторка медіа – Катерина Нікішова. 

Про це повідомила керівниця медіанапряму організації Людмила Смоляр у фейсбуку.

Ілюстративне фото. Джерело: UAnimals

У дописі в соцмережі вона розповіла, що медіа створено для всіх, “хто думає головою і прагне жити в кращому, ніж тепер, світі”.

“Ми віримо, що гуманне ставлення до тварин і довкілля – лише складова загального поступу до цивілізованого і безпечного світу, тому вважаємо, що матеріали медіа зацікавлять не лише бульбашку зоозахисників”, – написала вона.

Вона закликала читачів співпрацювати як автори й авторки на фрилансі, а також ілюстратори та ілюстраторки. На сторінці “Про нас” на сайті медіа є інструкції, як це робити.

Матеріали із сайту можна передруковувати, умова – посилання на UAnimals.

“Поза тим будемо раді, якщо у вас на прикметі є важливі теми про тварин і довкілля, до яких у вас не дійшли руки, – пропонуйте, можемо втілити”, – пояснила Смоляр.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що в Україні відбулася друга Всеукраїнська зоозахисна премія. Її отримали 15 зоозахисників, які рятують життя тварин в Україні.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter