Зниклу в Німеччині дев’ятирічну українку знайшли мертвою

Дата: 12 Червня 2024
A+ A- Підписатися

У Німеччині виявили мертвою дев’ятирічну українську дівчинку Валерію, яка зникла 3 червня. Поліція підтвердила, що знайдене у вівторок тіло в лісі поблизу Дебельна (Саксонія) належить дівчинці.

Про це пише Bild.

Фото: Polizei Döbeln

“Це сумна новина. Загибла – це зникла девʼятирічна Валерія. Ми висловлюємо найглибші співчуття її родині”, – заявив у середу комісар поліції Карстен Каемпф.

За даними поліції, тіло дитини знайшли у вівторок далеко від лісових стежок, у густому підліску у важкодоступній місцевості, приблизно за 2,5 кілометра від будинку її батьків.

Поліція повідомила, що Валерія стала жертвою злочину і розслідування вбивства триває.

“Наразі наше розслідування зосереджене на колі спілкування сім’ї”, – наголосила представниця прокуратури Інгрід Бургхарт.

Вона додала, що підозрюваних поки що немає і, відповідно, наразі нікого не заарештували.

Також правоохоронниця зазначила, що після розслідування і розтину не виявлено ознак того, що дівчинка стала жертвою сексуального злочину.

Раніше ZMINA писала, що востаннє дівчинку бачили 3 червня, близько 6:50 ранку, коли вона виходила з дому, щоб сісти на автобус, який прямує до школи. Зупинка розташована за 2 кілометри. Проте в школі Валерія так і не з’явилася. Оскільки школа не повідомила про її відсутність, мати дізналася про зникнення доньки лише після обіду.

Відеозаписи та свідчення водія автобуса підтвердили, що Валерія не сіла на звичайний автобус. 

Нагадаємо, що в травні в німецькому місті Дортмунд поранили ножем 15-річного хлопця з України. Хлопець отримав травми, несумісні з життям. 

За останній час це був не перший напад на громадян України в Німеччині, деякі з яких закінчуються смертю потерпілих. Так, у лютому в Оберхаузені після нападу померли двоє українських баскетболістів – Володимир Єрмаков та Артем Козаченко, у березні стало відомо про вбивство Марини Стеценко та її доньки Маргарити, а також викрадення півторамісячної доньки Маргарити Мії. До останнього вбивства може бути причетна сімейна пара громадян РФ та Німеччини. 

А 12 червня стало відомо, що в німецькому місті Франкфурт-на-Майні молодий чоловік напав з ножем на українку. Потерпілій 41 рік, а нападнику 19. Внаслідок нападу жінка отримала важке поранення. 

Попередньо поліціянти встановили, що потерпіла сиділа на лавці, коли підозрюваний непомітно підійшов до неї ззаду, схопив за плече та раптово завдав кількох ударів ножем у ділянку голови та шиї.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter