У Німеччині вбили 27-річну українську біженку, її матір та доньку шукають

Дата: 14 Березня 2024
A+ A- Підписатися

У Німеччині жорстоко вбили 27-річну українку, а її матір та маленьку доньку досі не можуть знайти. Тіло молодої біженки з України знайшли на дамбі річки Рейн біля міста Гоккенгайм.

Про це повідомляють Головне управління поліції Мангейма та видання Bild.

Фото: Bild

Мати вбитої жінки та її новонароджена донька, якій лише пʼять тижнів, зникли безвісти. Наразі поліція розшукує матір вбитої – 51-річну Марину Стеценко. Її попередньо вважають свідком вбивства доньки.

За попередньою версією слідства, українка загинула насильницькою смертю. Раніше вона вважалася зниклою безвісти. 

Триває розслідування спеціальної комісії для встановлення точних обставин злочину.

Нагадаємо, що німецька прокуратура розслідує замах на вбивство 10-річного українського хлопчика. 26 серпня в місті Айнбек на групу дітей напав чоловік, який вимагав від них перейти на російську.

Інцидент стався близько 17:40 за київським часом. Кілька українських дітей гуляли в районі мосту. Невідомий чоловік, на вигляд 40–45 років, наказав дітям розмовляти російською. Якою мовою спілкувався сам чоловік – у прокуратурі не уточнюють. Він також заявив, що це Україна розпочала війну.

Після цього чоловік нібито потягнув дівчинку за волосся, а потім схопив 10-річного хлопчика і перекинув його через поруччя в канал. Дитина вдарилась об залізні балки, прикріплені до мосту, і отримала травми голови та лівої ноги. Коли хлопчик лежав у каналі, невідомий кинув у нього скляну пляшку, що потрапила в праве плече дитини. Після цього нападник утік.

А в лютому у німецькому місті Обергаузен унаслідок нападу загинув 17-річний український баскетболіст Володимир Єрмаков. Його друг Артем Козаченко потрапив до реанімації, а потім помер. Поліція веде слідство. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter