Жителя Сумщини підозрюють у зґвалтуванні власної доньки: неповнолітня народила дитину

Дата: 16 Грудня 2023
A+ A- Підписатися
39-річного жителя Сумської області підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої доньки. Чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення. Правоохоронці також вважають, що інші члени родини, могли приховувати злочин.
 
Про це повідомляють МВС та прокуратура Сумської області.
 
За даними слідства, подія відбулася в багатодітній родині, яка проживає в одному з населених пунктів на Сумщині. Як підозрюють правоохоронці, у березні цього року чоловік зґвалтував свою доньку, якій на той час було 13 років, і відтоді продовжив періодично вчиняти стосовно дитини такі дії.

“Навіть коли дівчинка завагітніла від батька, їм вдалось тривалий час приховувати цей факт від оточуючих. 12 грудня дівчинка за місцем свого проживання народила дитину, відтак її матері довелось звернутись за медичною допомогою. Лише після цього дівчинка розповіла про систематичне ґвалтування батьком”, – йдеться у повідомленні.

Зараз породілля з немовлям перебуває в медичному закладі, а її батька відправили під варту до слідчого ізолятора. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України, тобто у зґвалтуванні особи, яка не досягла 14 років. За це загрожує позбавлення волі на строк до 15 років. Слідство триває.

Також перевіряється можлива причетність інших людей до приховування злочину.

Нагадаємо, мешканця Київської області підозрюють у зґвалтуванні власної 9-річної доньки. Суд призначив чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даними слідства, підозрюваний зайшов до кімнати 9-річної доньки та, користуючись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, зґвалтував її. Також чоловік вчинив інші насильницькі дії сексуального характеру.

Раніше ZMINA повідомляла, що у листопаді поточного року жителя Звягельського району Житомирщини засудили до 15 років за ґратами за сексуальне насильство та зґвалтування малолітньої доньки. Аби дівчинка нікому не розповіла про скоєне, батько залякував її та погрожував побиттям. Дитина через насильство з боку батька втекла з дому.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter