На Київщині заарештували підозрюваного у зґвалтуванні власної малолітньої доньки

Дата: 02 Грудня 2023
A+ A- Підписатися
Мешканця Київської області підозрюють у зґвалтуванні власної 9-річної доньки. Суд призначив чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора.
 
Джерело: Офіс генпрокурора

“За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Броварської окружної прокуратури повідомлено про підозру чоловіку за фактами зґвалтування та сексуального насильства (ч. 4 ст. 152, ч. 4 ст. 153 Кримінального кодексу України)”, йдеться в повідомленні.

За даними слідства, підозрюваний зайшов до кімнати 9-річної доньки та, користуючись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, зґвалтував її. Також чоловік вчинив інші насильницькі дії сексуального характеру.

Про такі дії чоловіка до поліції повідомила мати дівчинки. Обвинувачуваного затримали. За клопотанням прокуратури суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тепер чоловікові може загрожувати до 15 років увʼязнення.

Нагадаємо, у листопаді поточного року жителя Звягельського району Житомирщини засудили до 15 років за ґратами за сексуальне насильство та зґвалтування малолітньої доньки. Аби дівчинка нікому не розповіла про скоєне, батько залякував її та погрожував побиттям. Дитина через насильство з боку батька втекла з дому.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter