Засновник хабу “Халабуда” Дмитро Чичера, який зник у Маріуполі, можливо, зустрічає день народження в полоні

Дата: 31 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Волонтер, громадський діяч Дмитро Чичера зник 17 березня 2022 року в уже окупованому російськими військовими Маріуполі. Він вийшов на вулицю зателефонувати й не повернувся. Сьогодні волонтер і активіст відзначає свій день народження. 

Про це повідомляє освітній хаб “Халабуда” на своїй сторінці у фейсбуку. 

Дмитро Чичера. Фото із сімейного архіву

“Ми досі нічого не знаємо про його зникнення, але він з нами. З нами усіма. І ми намагаємося продовжувати Дімини справи, щоб, коли він повернувся, нам було не сильно соромно. Хоча все одно буде соромно, бо так, як треба, зробить тільки він. Це сумне свято, бо ми не можемо обійняти іменинника. Але ми не хочемо, щоб ви сумували. Давайте разом святкувати та пригадаємо щасливі моменти, які були в житті завдяки Дмитру”, – йдеться на сторінці освітнього хабу “Халабуда”.
 
Нагадаємо, що із 17 березня 2022 року про засновника й очільника освітнього хабу “Халабуда”, завдяки якому від голоду, холоду і російських снарядів рятувалися тисячі маріупольців, ніхто нічого не знає. Лише чутки, які неможливо перевірити: можливо, в полоні в Росії, “ДНР” або на інших тимчасово окупованих територіях – там утримують багато цивільних проукраїнських активістів.
 
Але й цієї мізерної й дуже непевної інформації його дружині Людмилі та численним друзям досить для того, щоб не полишати надії знайти та визволити Дмитра. 
 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter