З приходом Ілона Маска кількість працівників компанії “Твіттер” зменшилася на 80%

Дата: 21 Січня 2023
A+ A- Підписатися

Після придбання твіттера Ілоном Маском з компанії пішли близько 80% працівників: раніше вона налічувала 7,5 тисячі спеціалістів, зараз тут працюють близько 1,3 тисячі штатних робітників.

Про це повідомив телеканал CNBC з посиланням на дані внутрішніх записів твіттера, пише “Детектор медіа”.

Ілон Маск. Джерело: REUTERS

Близько 130 людей Маск залучив до роботи соцмережі з інших своїх компаній — Tesla, SpaceX і The Boring Co.

Журналісти наводять у повідомленні слова інженера, який звільнився з компанії, про те, що втрата співробітників і скорочення персоналу “ускладнять надійне обслуговування служби, що продовжує створювати нові функції”.

Нещодавно Маск звільнив робітників з групи модераторів контенту, а також підрозділу, який стежить за ненавистю та переслідуваннями в соцмережі.

Нагадаємо, що користувачі твіттера проголосували за відставку Ілона Маска з посади СЕО компанії. Опитування щодо цього запустив сам власник твіттера в ніч на 19 грудня. Попри це Маск у відставку не пішов.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що Комітет захисту журналістів оприлюднив десять рекомендацій для нового власника мережі “Твіттер” Ілона Маска та інших власників соціальних медіа задля боротьби з “цифровим кошмаром” і зміцнення журналістики та інформації.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter