Російські окупанти вбили в Харкові понад пів тисячі цивільних

Дата: 16 Березня 2022
A+ A- Підписатися

З початку повномасштабної військової агресії РФ в Україні російські загарбники вбили понад 500 мирних жителів Харкова.

Про це у фейсбуці повідомляє Головне управління ДСНС України в Харківській області.

Джерело: фейсбук-сторінка Головного управління ДСНС України в Харківській області

Лише за підтвердженими даними, з початку війни в Харкові загарбники цинічно вбили понад 500 мирних мешканців, 88 з них рятувальникам довелося діставати з-під завалів. Пошукові роботи не припиняються. Завдяки роботі рятувальників на місці зруйнованих будівель за весь час війни вдалося врятувати 189 людських життів”, – йдеться в повідомленні.

У ДСНС додали, що вчора було завдано артилерійського удару по багатоповерхівках у Немишлянському районі. Відбулася руйнація квартир у двох житлових будинках, а також пожежа. З-під завалів дістали одного загиблого.

Минулої доби рятувальники здійснили 32 виїзди на ліквідацію пожеж та розбирання завалів зруйнованих будівель, спричинених ворожими обстрілами. Вдалося врятувати з-під завалів чотирьох людей, двох загиблих виявили під уламками будівель.

Крім того, повідомляється, що сьогодні о 3:00 російські снаряди потрапили в одну з харківських шкіл. Зруйновано триповерхову частину будівлі, постраждала одна людина.

Наразі тривають аварійно-рятувальні роботи в Київському, Шевченківському, Новобаварському та Немишлянському районах Харкова.

Нагадаємо, від початку війни в Харкові окупанти повністю знищили 600 будинків, а тому тисячі людей залишилися без даху над головою. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter