Ворог зламав окремі сторінки міської влади і тиражує фейк про капітуляцію

Дата: 03 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Ворожі зловмисники зламали окремі сайти регіональних органів влади та місцевого самоврядування й поширюють через них дезінформацію про нібито “капітуляцію та підписання мирного договору з РФ“.

Про це інформує пресслужба Служба безпеки України.

“Заявляємо — це ФЕЙК! Окупанти прагнуть дезорієнтувати нас, посіяти паніку, зневірити громадян і схилити наші війська до здачі. Керівництво держави разом з народом протидіє російським військам і робить усе можливе для звільнення українських територій від ворога. Всі органи влади, війська, силові та правоохоронні органи стоятимуть до перемоги”, — мовиться у повідомленні.

Відомо про злам сторінки Жидачівської громади.

Громадян просять не реагувати та не розповсюджувати недостовірну інформацію серед знайомих, у чатах та соціальних мережах.

За даними телеграм-каналу компанії “Енергоатом”, кілька сайтів Енергодару транслюють фейкове звернення президента України про капітуляцію. 

На офіційних сторінках територіальних громад Волинської області також з’явились публікації про капітуляцію України та підписання мирного договору з РФ від імені президента України.

Повідомляйте про аналогічні повідомлення для їх оперативного усунення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter