Вночі росіяни здійснили масовану атаку на українську інфраструктуру: є постраждалі

Дата: 22 Червня 2024
A+ A- Підписатися

У ніч на 22 червня росіяни випустили по Україні 16 ракет різних типів і 13 ударних дронів. Силам ППО вдалося знищити 25 цілей. Від початку цього року це вже восьма комбінована повітряна атака на енергетичну інфраструктуру України.

Про це повідомив Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Рятувальники гасять пожежу, яка сталася на Івано-Франківщині через російську атаку по інфраструктурі

Окупанти атакували енергетичну інфраструктуру у Львівській, Запорізькій областях. Також є влучання на Івано-Франківщині та Волині.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що в області росіяни атакували обʼєкт енергетичної інфраструктури. Там виникла пожежа, яку гасили майже три години.

На Запоріжжі через атаку росіян зазнали руйнувань обʼєкти оператора системи передачі. В “Укренерго” повідомляють про двох постраждалих енергетиків, їх доправили до лікарні.

В Івано-Франківській області через влучання частково зруйновані кілька корпусів навчального закладу і прилеглі будинки. Також є пошкодження житлових будинків в одній з громад області, повідомила очільниця ОВА Світлана Онишщук.

На Волині уламки пошкодили будинок і господарську споруду в Луцькій громаді. Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Нагадаємо, у ніч проти 20 червня росіяни атакували теплоелектростанцію ДТЕК, у результаті чого троє енергетиків дістали поранення. Також серйозно пошкоджене обладнання станції.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter