Вночі Одесу атакували ударними безпілотниками: евакуювали 130 людей, троє поранені

Дата: 17 Січня 2024
A+ A- Підписатися

Уночі проти 17 січня російські війська атакували ударними безпілотниками типу Shahed-136/131 південні регіони України – Миколаївщину, Кіровоградщину та Одещину. 11 дронів збили на підльоті до узбережжя Одеси, більшість із них упала в море. Однак частина уламків та вибухова хвиля все ж пошкодили багатоквартирні будинки, крамниці, приватні автівки в Приморському районі Одеси. Внаслідок цього є поранені. 

Про це повідомили Сили оборони півдня України та Національна поліція України.

Внаслідок атаки пошкоджені декілька багатоповерхівок та автомобілі містян. Спалахнули пожежі, які загасили співробітники ДСНС.

В одному з п’ятиповерхових будинків сталася пожежа. З будівлі евакуювали 130 людей. В інших житлових будинках та будівлях вибиті вікна, вибуховою хвилею пошкоджені віконні рами, двері, рекламні вивіски. Поруч утворилася вирва.

Фото: Сили оборони півдня України

“На жаль, є поранені люди. Наразі відомо про двох госпіталізованих – чоловіка та жінку з осколковими пораненнями. Ще одній жінці, яка отримала забій руки, допомогу надали на місці”, – зазначили в Нацполіції. 

Нагадаємо, що окупанти обстрілювали Одесу і під час одного з останніх масованих обстрілів, що трапилися перед новим роком. Так, з вечора четверга 28 грудня Росія масовано атакувала Україну дронами, вночі та вранці 29 грудня – продовжила бити ракетами. Вибухи пролунали в низці міст, зокрема у Львові, Харкові, Запоріжжі, Одесі та Конотопі Сумської області є влучання.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter